Salasanasuojauksen määrittäminen

Voit muuttaa salasanan tietoturvatarkistuksen asetuksia seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Tietosuoja-asetukset-osiosta Suojattu syöttötila -aliosio.
  4. Valitse Näytä vihjeet vahvojen salasanojen luomiseen valintaruutu, jos haluat, että Kaspersky-sovellus tarkistaa verkkosivustoilla luomiesi salasanojen vahvuuden ja antaa suosituksia vahvojen salasanojen luomiseen.

Jos laitteelle on asennettu Kaspersky Password Manager, ilmoituksessa suositellaan vahvaa salasanaa käyttöösi. Jos Kaspersky Password Manageria ei ole asennettuna, suosittelemme lataamaan ja asentamaan sen, jotta voit varmistaa luomiesi salasanojen vahvuuden.

5. Valitse Varoita saman salasanan käytöstä eri verkkosivustoilla -ruutu, jos haluat Kaspersky-sovelluksen tarkistavan, oletko käyttänyt syöttämääsi salasanaa aiemmin pankkien, verkkoyhteisöjen ja sähköpostipalvelujen verkkosivustoilla.
  6. Jos haluat valita sivustoluokat, joilla samojen salasanojen käyttöä tarkkaillaan, napsauta Valitse verkkosivustojen luokat -linkkiä. Tämä avaa Verkkosivustojen luokat -ikkunan.
  7. Voit valita seuraavien luokkien valintaruudut:
    • Verkkopankit ja maksujärjestelmät. Kun luot salasanan Internetissä, Kaspersky-sovellus tarkistaa, oletko käyttänyt kyseistä salasanaa aiemmin pankkien ja maksujärjestelmien verkkosivustoilla.
    • Sosiaaliset verkot. Kun luot salasanan Internetissä, Kaspersky-sovellus tarkistaa, oletko käyttänyt kyseistä salasanaa aiemmin verkkoyhteisöissä.
    • Sähköpostipalvelut. Kun luot salasanan Internetissä, Kaspersky-sovellus tarkistaa, oletko käyttänyt kyseistä salasanaa aiemmin sähköpostipalveluissa.